qui som?

Som una associació de dones creadores. La nostra finalitat és promoure, fomentar i divulgar la presència de la dona en les Arts Escèniques, dins de qualsevol de les seves disciplines.  No som neutrals, ni pretenem ser-ho. Volem contribuir al creixement del moviment feminista i a la seva expansió.

Apostem per un treball conjunt, amb propostes que assumeixin criteris de recerca i experimentació, dins l’àmbit escènic, artístic i educatiu.

Constituïm un espai viu de creació femenina i fomentem la difusió de les nostres iniciatives i produccions, principalment en zones amb pocs recursos, tan geogràfics com econòmics, i amb poca experiència en l’ús de l’art i la cultura com a eina d’intervenció social.

Les xiques de Teatre de Maleta

SUNTA BARCELÓ

Em dic Sunta Barceló Pena, em dedico a crear, a abastir i a buscar solucions en quant a vestuari, escenografia, util.leria i demès elements, necessaris per al desenvolupament de les propostes de Teatre de Maleta. Degut a la formació permanent en Arts Plàstiques i a la meva tendència Diògenes, d’acumular materials i andròmines vàries, em resulta molt estimulant i satisfactori.

“Estic sempre disposada a embarcar-me en qualsevol bogeria (creativa o no)… a vegades m’agradaria evitar-ho… però no puc.”

MERCÈ PENA

Em dic Mercè Pena Laguna, sóc la que s’ocupa de la labor pedagògica de Teatre de Maleta. Desenvolupo els continguts, metodologies i dinàmiques de les nostres propostes educatives. Com que sóc mestra i docent, des de fa més de quinze anys, i tinc un parell de Màsters (dels de veritat), en Psicomotricitat i en Pedagogia Sistèmica, ho faig molt bé. També superviso els continguts dels espectacles i teatralitzacions i hi faig aportacions creatives.

“Qualsevol dia em llenço al carrer i em trobeu dalt d’un escenari… em falta poc.”

EVA BARCELÓ

Em dic Eva Barceló Pena, m’encarrego de les propostes de creació escènica de Teatre de Maleta. Interpreto, dirigeixo, escric… sóc una tipa molt complerta, faig de tot. Dinamitzo moltes de les activitats educatives que proposem, això m’ha dut a començar a formar-me en Pedagogia Sistèmica… i m’agrada molt. M’ocupo de fer factures, demanar subvencions, fer difusió… això no m’agrada, però em foto.

“I sí, som parentes, les tres.”

Subscriute al nostre Newsletter

Introdueix el teu e-mail i Clica el botó d´enviar.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació i realització d\\\'analítiques web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad