Una dona de cine

Elena jordi, l'estanquera que va ser reina del vodevil i la primera directora de cinema de l'estat

“Una dona de cine” és un recorregut per la vida i miracles de l’Elena Jordi, una dona avançada al seu temps: una pionera. Va tenir una carrera teatral, empresarial i cinematogràfica curta, però intensa i espectacular, esdevenint la primera directora de cinema de l’Estat. 

Hauria de semblar estrany que algú com ella hagi desaparegut de la història de manera tant fulminat, però no ho és. Són moltes les dones extraordinàries que han contribuït, personal i socialment, en totes les branques del coneixement i que han estat esborrades de la història a cop se silenci. És necessari mostrar referents femenins i generar imaginaris pet tal que, infants i adults, coneguem dones que han obert camins i comprenguem que les persones poden ser allò que vulguin al marge del seu gènere. Calen dones com ella on les noves generacions s’hi emmirallin.

 Peça de micro-teatre

Gènere: Comèdia

Durada: 15 a 20 minuts 

Públic: a partir de 13 anys

“Activitat presentada a la convocatòria de subvencions de la Diputació de Tarragona 2023”

 

Ai CONY!
Un monòleg d'amor, humor i ovaris

Ai CONY!
Un monòleg d'amor, humor i ovaris

Desplaça cap amunt
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació i realització d\\\'analítiques web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad