qui som?

Som una associació de dones creadores, la nostra finalitat és promoure, fomentar i divulgar la presència de les dones dins del món de  les Arts Escèniques.

No som neutrals, ni pretenem ser-ho. Volem contribuir al creixement del moviment feminista i a la seva expansió.

A Teatre de maleta treballem des de la perspectiva de gènere, tan en la comunitat educativa com en la societat en general, impulsant programes per a la prevenció de violències envers les dones, suscitant debat i donant a conèixer qüestions de gènere.

Volem transmetre el valor de la NO-violència i la igualtat lliure d’estereotips, promovent el canvi per avançar cap a una societat més justa i igualitària.

Des de l’apoderament i trencant amb la naturalització de les dones com a víctima, fomentem la reflexió social al voltant de les DONES.

Les xiques de Teatre de Maleta

SUNTA BARCELÓ

El meu nom és Sunta Barceló Pena, em dedico a crear, a abastir i a buscar solucions en referència a vestuari, escenografia, util.leria,… i altres elements, necessaris pel desenvolupament de les propostes de Teatre de maleta. Degut a la formació permanent en Arts Plàstiques, i a la meva tendència Diògenes, d’acumular materials i andròmines vàries, em resulta molt estimulant i satisfactori.

“Estic sempre disposada a embarcar-me en qualsevol bogeria (creativa o no)… a vegades m’agradaria evitar-ho però… no puc.”

MERCÈ PENA

El meu nom és Mercè Pena Laguna, dins l’associació Teatre de maleta m’encarrego de la labor pedagògica. Desenvolupo les propostes educatives, amb continguts, metodologies i dinàmiques. Sóc filla, mare, germana,… i com a vocació i professió sóc mestra i psicomotricista des de fa més de divuit anys.

Ara fa un temps, estic com a tècnica a Serveis Centrals treballant per l’escola inclusiva, una mirada que impregna les meves accions. També superviso els continguts dels espectacles i teatralitzacions i hi faig aportacions creatives perquè això de “co-crear” m’encanta! 

“Qualsevol dia em llenço al carrer i em trobeu dalt d’un escenari, em falta poc!”

EVA BARCELÓ

El meu nom és  Eva Barceló Pena, m’encarrego de les propostes de creació escènica de Teatre de maleta. Interpreto, dirigeixo, escric,… sóc una dona molt complerta! Faig de tot i tot m’agrada!

Dinamitzar les activitats educatives que proposem em dóna el privilegi de treure el cap per les escoles i els instituts del nostre territori, i també m’agrada molt.

M’ocupo de fer factures, demanar subvencions, fer difusió,… això no m’agrada, però em foto.

“I sí, som parentes, les tres.

Subscriute al nostre Newsletter

Introdueix el teu e-mail i Clica el botó d´enviar.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació i realització d\\\'analítiques web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad