Estrenem la versió en llengua catalana d’Ai Cony!

El proper 24 de novembre, a les 18'30h, al Teatre l'Artesana de Falset, estrenem la versió en llengua catalana del nou espectacle Ai Cony! Un monòleg d'amor, humor i ovaris.

Ho farem dins de la Jornada per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones. L’organització anirà a càrrec de l’Associació de Dones «La Quartera» de Falset i de Teatre de Maleta( es a dir, unes servidores). De la mateixa manera, hi col.laboraran el Consell Comarcal del Priorat i l’Ajuntament de Falset.

A més a més, els beneficis aniran destinats a la ONG Mundo Cooperante, per a la lluita en l’eradicació de la Mutilació Genital Femenina (MGF), dins de l’ètnia Massai, a Kènia i Tanzània. 

Però sobretot, i això és el més important, estem molt il·lusionades per estrenar a la nostra comarca aquesta proposta dirigida per en Gabriel Córdoba i escrita i interpretada per l’Eva Barceló.

Una proposta que ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Institut Català de les Dones i al suport del Consell Comarcal del Priorat.

Resumint: Un any i mig de feina resumits en 70 minuts i 10€ per entrada.

Esperem que us agradi!

Subscriute al nostre Newsletter

Introdueix el teu e-mail i Clica el botó d´enviar.

Disseny Atòmics© All rights reserved

Desplaça cap amunt