Troba´t les Ales

Les ales són elements indispensables per poder volar i tenim la sort de que ens venen donades de sèrie. Troba't les Ales! pretén ser un eina per oferir a cadascú l'empenta que necessita per volar i seguir creixent

Potenciant arrels, vincles i ales

Tractem de potenciar allò que ja tenim, el nostre talent personal. Ens agrada innovar i descobrir noves maneres d’aprendre, així doncs, estem en renovació constant.

Els últims avenços neurocientífics ens permeten saber que durant l’adolescència i la pubertat hi ha un període d’una gran proliferació de noves connexions sinàptiques, necessàries per consolidar noves xarxes neuronals, ens trobem davant d’un període de gran plasticitat del cervell. 

Això ens indica que en aquestes edats hi ha la possibilitat de realitzar aprenentatges específics a nivell cognitiu i emocional amb resultats força beneficiosos per a l’educació escolar. 

Volem afavorir el compromís dels joves per construir el seu coneixement a partir dels propis aprenentatges i experiències vitals, reforçant-ne  l’auto-coneixement i regularitzant els seus propis processos potenciant-ne l’autoestima, la capacitat d’acceptar l’error, l’esforç i el goig de sentir-se capaç.

Els nostres objectius són fonamentalment pedagògics tot i que potenciarem els mitjans més divertits per dur-los a terme.

Metodologia

  • Activa i presencial
  • Participativa i co-creativa
Desplaça cap amunt