"en plan... mi crush me putoflipa"

Gènere, sexualitats i adolescents
Conferència participativa i vivencial sobre tractament de gènere, dirigida a joves adolescents

L’argot adolescent, com a eina de canvi social, és el punt de partida humorístic d’aquesta conferència, una proposta educativa sobre igualtat de gènere.

La responsabilitat individual i el foment del pensament crític entès, no només com una manera de posar el dubte allò que ens diuen, si no com una manera de posar en dubte el propi pensament i les pròpies creences; seran el motor d’aquesta proposta que pretén transmetre, a les noves generacions, el valor de la no-violència i de la igualtat lliure d’estereotips.

Parlarem de les noves masculinitats i feminitats; de les violències sexuals; del gènere i de com ens condiciona; del sexe com a gaudi del plaer propi i amb l’altre… i de tot el que sorgeixi… amb amor i humor… ampliant mirades.

“… en plan… mi crush me putoflipa” és un recurs educatiu per acompanyar el procès de creixement portant l’alegria de viure.

Joves adolescents

A partir de 13 anys

Durada: 70 minuts

 

Subscriute al nostre Newsletter

Introdueix el teu e-mail i Clica el botó d´enviar.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació i realització d\\\'analítiques web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad