Teatre de Maleta ratificada dins del Consell Nacional de les Dones de Catalunya

El passat dissabte 20 d'octubre la nostra entitat va ser ratificada dins la Sessió Ordinària del Ple del Consell Nacional de les Dones de Catalunya (CNDC).

Va ser en un lloc privilegiat, La Seu Vella de Lleida, davant la presència de la consellera de la Presidència i Portaveu del Govern de Catalunya, Sra. Elsa Artadi i Vila; la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Núria Balada; i la vice-presidenta segona del CNDC, Montse Pineda.

D’altra banda, es va presentar la proposta de creació del grup de treball Dones i Mitjans de Comunicació i, de la mateixa manera, es va obrir un torn de paraules per als diferents grups de treball i per les Assemblees Territorials de Dones de Catalunya. 

Posteriorment, i el més important, vam tenir l’oportunitat de representar l’Assemblea Territorial del Camp de Tarragona. Després d’això, aprofitant l’avinentesa, vam presentar la nostra entitat, la seva finalitat, propostes i objectius.

Volem més dones als escenaris, més directores, més dramaturgues… En conclusió, més dones visibles dins el món de les Arts Escèniques.

Subscriute al nostre Newsletter

Introdueix el teu e-mail i Clica el botó d´enviar.

Disseny Atòmics© All rights reserved

Desplaça cap amunt