Hipatia d'alexandria

Hipatia_teatredemaleta

Matemàtica, filòsofa, astrònoma

Educació Primària i Secundària

2 hores

L’Hipatia va ser la primera dona científica de la història. Des de ben petita es va cultivar en les arts, la ciència i la música, esdevenint, posteriorment, una icona de la filosofia. Per altra banda, els seus coneixements de mecànica i astronomia la van portar a desenvolupar invents entorn al reconeixement d’estrelles, constel.lacions i planetes.

Els planetes poden canviar d’òrbita, allunyar-se, apropar-se i, fins i tot, xocar. No hi ha planetes millors ni pitjors. Tots tenen els seus punts forts i els seus punts de millora. De la mateixa manera ens passa a les persones. Junts som més forts, però, a la vegada, és important saber mantenir les distàncies adequades i seguir cadascun la seva òrbita, així evitarem xocar els uns amb els altres.

Subscriute al nostre Newsletter

Introdueix el teu e-mail i Clica el botó d´enviar.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació i realització d\\\'analítiques web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad