llibre-revista Recony!

UN XOU IMPRÈS SOBRE TRACTAMENT DE GÈNERE

LA CRIATURA JA ÉS AQUÍ!!!

«RECONY! Un xou imprès sobre tractament de gènere», neix amb l’objectiu de fomentar la igualtat, l’apoderament femení i la lluita per l’eradicació de les violències masclistes, posant en valor l’humor com a eina de transformació social.

El llibre-revista compta amb un inici dubtós, un nus curiós i un desenllaç… bé, la veritat és que no té desenllaç, no s’acaba!! Ens presenta diferents experiències sobretot allò que comporta el fet d’estar socialitzada DONA. Per una banda, l’autora ens presenta la seva pròpia vivència a través del text del monòleg «Ai CONY! Un monòleg d’amor humor i ovaris» i, per l’altra, posa sobre la taula el testimoni de dones que han patit violències masclistes, mitjançant el recull de relats «Els dotze incendis».

A través de les experiències compartides i de la resta de contingut hilarant (passatemps feministes, horòscop, qüestionari d’apoderament,…), RECONY! Un xou imprès sobre tractament de gènere, ens obre la possibilitat de repensar-nos en les nostres posicions, esdevenint una crida a l’amor i a l’auto-responsabilitat.

100% FET PER DONES PRIORATINES

Autora: Eva Barceló

Edició bilingüe en Català i Castellà. 232 pàgines.

Editat per Teatre de maleta 

 

el vols? envia'ns un correu i te'l fem arribar on vulguis!!!

Desplaça cap amunt