xou-presentació recony!

Activitat de sensibilització i debat, adreçada a donar visibilitat a les situacions de desigualtat i discriminació que impacten en la vida de les DONES.

El llibre-revista: La criatura ja és aquí i us la volem fer a mans!!

De què ens serviria tanta generositat i coratge rebut, si aquest llibre-revista no vola? Ens hem organitzat perquè no passi de puntetes, es tracta de fer soroll!!  

Aprofitant l’avinentesa, volem recuperar l’ànima del vell trobador (aquí trobadora), compartint de boca en boca el propòsit, l’experiència, els relats,… descobrint on vibrem, on connectem, què ens emprenya!!!

És l’oportunitat per conèixer de primera mà, com s’ha dut a terme un procés creatiu des de l’interseccionalitat. Una producció realitzada íntegrament per dones del Priorat, que de bracet amb les testimonis dels relats, ha donat lloc a un projecte creat 100% per DONES PRIORATINES; posant en valor els coneixements, la labor i l’experiència, de les dones que habitem el món rural.

També donarem visibilitat a les múltiples formes del masclisme i com es manifesten, suscitant debat i reflexió que permetin avançar cap a l’eradicació de les violències masclistes.

I tot això amb humor i des de l’apoderament, trencant amb la naturalització de les dones com a víctima, fomentant el canvi cap a una societat més justa i igualitària.

Ens acompanyeu?


Presentació a càrrec de l’autora del llibre-revista: Eva Barceló

Públic: A partir de 13 anys (menors acompanyats d’adult)

Durada: 70 minuts

ens acolliu al vostre municipi? envieu-nos un correu i que el xou no pari!!!

Desplaça cap amunt